Gå tilbage

Hvad er fordelene ved gas, og hvordan skifter jeg?

Hvilke fordele er der?

Der er mange fordele – både for dig og miljøet. Blandt andet kan du spare på din varmeregning, og du skåner miljøet på grund af lavere CO2-udledning end ved olie. Og du kan kombinere det med alternative energikilder. 

Hvordan ser fremtiden ud?

Vi har adgang til naturressourcer i den danske undergrund, der svarer til danskernes forbrug mindst 50 år frem i tiden – og vi er klar til at supplere naturgassen med biogas, som vi forventer vil komme til at udgøre ca. 50 %. Blandingen af naturgas og biogas vil være endnu mere klimavenlig, fordi vi udnytter ressourcer, der ellers ville forsvinde op i den blå luft. 

Et gasfyr har en levetid på op til 20 år, så du kan roligt investere i et nyt, hvis du står over for at skulle skifte. Der er forsyninger nok til, at det kan betale sig.

Hvordan skifter man til gas?

Det er nemt at skifte til gas, hvis du bor i et område, hvor der er mulighed for at opvarme med naturgas. Og du kan få tilskud til et nyt gasfyr, hvis du skifter fra elvarme eller oliefyr til gas.

Hvis du gerne vil have et kontant tilskud, skal du søge om det (for eksempel gennem os) inden, du går i gang med forberedelserne. Vi kan ikke give dig tilskud, hvis du allerede er gået i gang med arbejdet.

Læs om tilskud til gasfyr

Hvis du vil skifte til gas
Det første, du skal gøre, er at kontakte en vvs-installatør. Vi anbefaler, at du indhenter tilbud på installation af nyt gasfyr fra 3 forskellige vvs-installatører, så du har mulighed for at sammenligne prisen. Når du har lavet en aftale med en installatør om opsætning, kan du nemt og hurtigt bestille gas hos os. 

Få en god aftale