Sammen kan vi gøre Danmark grønnere

I Ørsted vil vi gerne være med til at fortælle, at Danmark allerede er nået et godt stykke mod at blive grønnere. Og at vi som energiselskab bidrager.

I Danmark har vi et mål om, at vores energiforsyning i 2050 skal være grøn, og at vi skal være uafhængige af fossile brændsler som kul, olie og gas.

Det er et ambitiøst grønt projekt, som danskerne støtter. Men et flertal af danskerne ved ikke hvor langt Danmark er nået og hvordan energiselskaber som Ørsted bidrager.

FAKTA om danskernes syn på den grønne omstilling

  • 83% synes Danmarks energi skal laves på grøn energi som vindenergi frem for på sort energi som kul og gas.
  • 52% synes ikke de ved nok om, hvor langt vi er nået med den grønne omstilling i Danmark.
  • 72% synes ikke de ved nok om, hvordan energiselskaber som Ørsted bidrager til at gøre Danmark grønnere.

Kilde: Epinion, 2015

Det er ærgerligt, for i Danmark er vi faktisk rigtig gode til at skrue op for den grønne energi og ned for den sorte. Vi er endda blevet et forbillede for mange andre lande.

I Ørsted vil vi gerne være med til at fortælle, at Danmark allerede er nået et godt stykke mod at blive grønnere - og at vi som energiselskab bidrager. Derfor har vi startet denne kampagne, hvor vi på TV, i annoncer, digitalt og på denne hjemmeside fortæller om Danmarks resultater. Vi fortæller også om, hvad vi i Ørsted vil gøre for at bringe Danmark videre.

Den gode nyhed er, at Danmark allerede er godt på vej. Vi laver allerede i dag, så meget grøn strøm i Danmark, at det kan dække mere end halvdelen af vores alles forbrug.

I Ørsted er vi glade for at bidrage til projektet om at gøre Danmark grønnere. Vi laver ¼ af Danmarks grønne strøm – nok til at dække 1 million danske hjem. Og vi står bag mere end halvdelen af Danmarks CO2-reduktion i de sidste 10 år.

For os i Ørsted er næste skridt at gøre grøn energi fra havvind billigere end sort energi inden for et årti. Vi er allerede godt i gang.

Skal vi ringe til jer?

Har I spørgsmål, eller vil I høre mere?

Udfyld kontaktformularen via linket nedenfor, så ringer vi til jer hurtigst muligt.